ad_main_banner

Tala Fou

Fai fa'ata'ita'iga mai fa'ata'ita'iga mo tagata fa'atau

A matou mauaina le tusiga mamanu a le kalani, e manaʻomia ona matou suʻesuʻeina ma le totoa mea e manaʻomia ma malamalama i faʻamatalaga o mea, lanu, galuega, ma isi mea latou te manaʻo e faʻaoga i luga o le seevae.Ma le isi, e manaʻomia le aoina o mea faʻatatau mo le tuʻufaʻatasia, e pei o ie talafeagai, soles, laces, ma isi, ina ia mautinoa o le faʻataʻitaʻiga muamua e fetaui ma manaʻoga o tagata faʻatau ma manaʻoga o le maketi.

Seevae Taumatau - SENEGAL
Seevae agavale - SENEGAL
  • O nisi ia o mea e tu'uina atu e tagata fa'atau.

aa

Le kalanismanaolatoulogo e fa'aali sa'o i tua o le seevae.

E pei ona faaalia i le ata i le agavale:

E mana'o le tagata o tausia ile logo e fa'aalia ai le lapo'a ma le maualuga ole manava o le ituvamp.

E pei ona faaalia i le ata i le itu taumatau:

Ituaiga B
12

21

11

Faʻavae i luga o faʻamatalaga na tuʻuina atu e le kalanis, Na faʻaaogaina e le tagata mamanu lona mafaufau ma le tomai faʻapolofesa e faʻataʻitaʻiina le lolomi muamua. E matua faamalieina le tagata faʻatau, ae na o le pau lava le faʻafitauli o le leona i luma o le seevae e le o manino.

O lea na toe fetuutuunaʻi ai e le tagata mamanu faamatalaga o le leona i luma o seevae: muamua, ua tumu le ulu o le leona;lona lua, o le lauulu o le leona na sili atu ona faʻapipiʻiina, ina ia sili atu le moni o le mamanu o le leona atoa, E ui lava na o ni nai faʻamatalaga laiti, ae o le aotelega o le seevae o se aafiaga tele, o lea e tatau ai ona tatou faia.taumafaimatua'i.

Fa'amolemole va'ai i le fa'ata'ita'iga o le leona i luga o le lolomi toe teuteu.Pe e foliga mai o se leona moni o loo tagi?

E mautinoa lava, na matua faamalieina le matou tagata faʻatau i lenei mea ma vave faʻailoa mai ia i matou e faʻaaoga le thismamanu mo aganuufa'atauaina lefa'ata'ita'iga.

15
16
  • O se faʻataʻitaʻiga na faia e tusa ai ma le mamanu mamanu

①: Fa'amea pito i fafo

20
22
21

②:TPU outsole

26
23
25

Fa'afeiloa'i mai ia i matou pe a iai sau su'esu'ega i seevae, limu po'o mamanu!Talitonu o le ae mauaina se fofo iinei.Fa'afetai!


Taimi meli: Mati-20-2023